25 November 2013

umpan -topangler81- untuk dijual

salam semua.... macammana memancing sekarang ni? ada hasil ke tidak? Harap semua mendapat hasil yang lumayan la masa memancing.....
Saya ada berita baik untuk para pemancing. terutamanya untuk pemancing patin dan pacu.
Minggu hadapan saya akan mula menjual umpan secara online. dan umpan yang saya nak jual tu memenag telah diuji keberkesanannya.

Antara hasil@ lumayan memancing menggunakan umpan ni




untuk order boleh sms/wassap ke saya 018-2621253
harga hanya rm 30 sahaja termasuk kos pos ke semenanjung
sabah dan sarawak harga pos akan diupdate kelak

banyak lagi produk yang bakal muncul.
-topangler81-

5 ulasan:

HizRiaN KumpaW BreakeR berkata...

salam cik.umpan tu sos patin ke cik.boleh diguna kat patin sungai ke

topangler81 berkata...

umpan kolam,
sungai tak test lagi. mungkin boleh try lepas ni

hondata honda berkata...

Utk pellet boleh ke???

hondata honda berkata...

Utk pelet boleh ke???

topangler81 berkata...

boleh je

Loading...

pertanyaan dan borak borak pancing