14 Mac 2010

keinginan

assalamualaikum dan salam sejahtera saya ucapkan. maafkan saya kerana dah lama tak tulis blog ni dan dah lama juga saya tak turun memancing. ntah la macammana saya nak katakan pun tak tau. malam tadi ada la saya ke kedai pancing membeli beberapa keperluan untuk memancing. matakail, kili dan kili klip. dah lama tak memancing banyak gak barangan yang mana ntah perginya. kalau ikutkan hati memang sekarang ni dah rasa teringin nak mamncing. malam tadi pun saya dapat siapkan beberapa set perambut baru. baru rasa macam nak memancing. biasanya kalau dah lama tak memancing dan turun ke kolam buat kali pertama, orang kata ikan dah tak berapa kenal dengan kita punya umpan dan akan jarang menjamah umpan. tak tau la saya nak katakan macammana. memancing memang sukar nak kita ramalkan. apa pun saya akan update kan dalam blog ni nanti.

Tiada ulasan:

Loading...

pertanyaan dan borak borak pancing