12 Ogos 2009

Penambah perisa

Semalam saya ke kedai pancing. Lama dah tak pergi lagipun stock umpan dah takde. Tengok kat kedai tu umpan masih sama je. Takde perubahan langsung. Yang berubah cuma susunan kedai. Tak la semak sangat nampaknya. Setengah jam lepak kat kedai tu dapat la cari perambut dan umpan sikit. Ada gak perisa umpan yang menambat hati. Power bait kuning. Selalu guna buat umpan patin je. Nak test buat umpan baru untuk rohu. Pernah juga dapat beberapa ekor masa guna roti campur power bait kuning tu. Kalau patin memang banyak. Kalau anda ada cadangan perisa umpan yang boleh digunakan atau boleh saya cuba silakan email kepada saya. Kalau tak pun hantar pos terus. Ok. -topangler81-

Tiada ulasan:

Loading...

pertanyaan dan borak borak pancing